Rustig wonen in Hoogvliet

Hoogvliet wordt ingeklemd tussen de Oude Maas en de Groene Gordel. Mogelijkheden te over om de hond uit te laten of een rondje hard te lopen. Kinderen hebben hier de ruimte om lekker buiten te spelen. Dit deelgebied van Rotterdam heeft een enorme upgrade gekregen en dat heeft ervoor gezorgd dat hier met plezier wordt gewoond.

 

Verrassend groen

Nieuwbouwproject Oedenhof wordt gebouwd in de wijk Oudeland. Hier vind je verrassend veel prachtige groenstroken, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en ontdekken. De kinderboerderij De Oedenstee ligt pal om de hoek. Lekker wandelen of fietsen? Ga dan uitwaaien in het Oudelandsepark, waar je oog in oog kunt komen te staan met Schotse Hooglanders!

De stad dichtbij

Binnen een mum van tijd ben je midden in de stad Rotterdam. De metrohalte Hoogvliet is op fietsafstand van je huis en brengt je in 20 minuten naar het centrum van Rotterdam. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de A15 en de A4, dus ook de steden Den Haag en Dordrecht zijn dichterbij dan je denkt.

Alle voorzieningen bij de hand

Voor de allerkleinsten heb je basisscholen op loopafstand. Scholen voor de oudere kinderen vind je op de moderne Hoogvliet Campus, waar je terecht kunt voor het totale aanbod van middelbaar (beroeps) onderwijs. Eetgelegenheden en winkels zijn ruim aanwezig. Het centraal gelegen winkelcentrum de Binnenban trekt bezoekers uit de hele regio.

Heerlijk sporten

In Hoogvliet heb je alle ruimte om te sporten. Zo kun je een rondje hardlopen door de groene gordel en er zijn maar liefst twee voetbalclubs die hier hun thuisbasis hebben. Je vindt hier een zwembad, en ook voor fitness of turnen hoef je de wijk niet uit!! Er is dus genoeg te doen voor iedereen.