Configurator

Betaalbaar wonen in Hoogvliet en de vrijheid om je woning aan je eigen wensen aan te passen? Kies dan voor nieuwbouwproject Oedenhof. Hier stel je eenvoudig je eigen woning samen door het unieke MyOwnHome concept.

 

Ontwerp je droomhuis

Met de MyOwnHome configurator ontwerp je in een handomdraai je eigen droomwoning! Zo laat je je nieuwe huis aansluiten bij je persoonlijke woonwensen! De online woningconfigurator helpt je om jouw persoonlijke keuzes in kaart te brengen. De bijbehorende kosten worden direct getoond. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

 

Hoe werkt het

Ga naar de projectwebsite en start de woonconfigurator van MyOwnHome. In zes stappen ontwerp je je eigen droomhuis!

 

Stap 1. Waar wil je wonen in Oedenhof?
Kies de kavel en kijk of deze beschikbaar is.

Stap 2. Kies je kapvorm
Kies voor langskap of halve dwarskap, dwarskap of drielaagsplat.

Stap 3. Kies je voorgevel
Belangrijk voor de uitstraling van je huis is natuurlijk de kleur steen, maar ook de kap, de indeling van de ramen of bijvoorbeeld de keuze voor een Frans balkon bepalen mede het beeld.

Stap 4. Kies je achtergevel
Voor de achtergevel heb je verschillende opties. Wil je openslaande deuren naar de achtertuin of een uitbouw? Jij mag het zeggen!
 

Stap 5. Indelingsvarianten
Binnen project Oedenhof hoeft geen woning hetzelfde te zijn! Bepaal zelf de indeling van de keuken en de badkamer of het aantal slaapkamers. Wil je ook een slaapkamer op de zolderetage? Het kan allemaal in Oedenhof.

Stap 6. Badkamer
Voor elk wat wils. En dat geldt zeker voor de badkamer. Wil je wel of geen bad of misschien een toilet in de badkamer? Bepaal het zelf. Ook de keuze van het tegelwerk is geheel aan jou.

Stap 7. De Keuken
Maak tot slot een keuze uit de verschillende opstellingen van de keuken. Binnen de configurator zijn diverse opties uitgewerkt, die jou zullen helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken! Heb je alle stappen doorlopen? Dan is jouw persoonlijke ontwerp klaar. De bijbehorende kosten zijn meteen voor je berekend. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!